OVANETí newsletter 04/2023

Spravujte (nejen) IT zařízení snadno, rychle a transparentně

Skončete s časově náročnou papírovou evidencí majetku, se zakládáním fyzických karet a složitým dohledáváním, jaký majetek má jednotlivý zaměstnanec přidělený. Představíme vám elektronickou kartu majetku. Správa majetku se pro vás stane jednoduchá, efektivní a rychlá.

Číst více

Vylepšete zabezpečení své sítě

Nové IT technologie nás zajímají. Neustále hledáme ta nejmodernější a nevyspělejší řešení. Technologie Flowmon je pokročilý monitoring datových toků, detekuje anomálie a bezpečnostní hrozby v síti. Doplňuje tradiční bezpečnostní produkty, a tím posouvá zabezpečení vaší sítě na novou, ještě vyšší úroveň.

Číst více

Umělá inteligence v rukou kyberzločinců

Umělá inteligence se stala prakticky přes noc jedním z hlavních témat a určitě jím zůstane i nadále. Ze všech stran nás obklopují články o možnostech jejího využití. Jisté je, že AI přináší obrovský potenciál pro výzkum a vývoj, ale bohužel také potenciální hrozbu v podobě zneužitelné zbraně v rukou kyberzločinců

Číst více
OVANET a.s. Hájkova 1100/13, 702 00 Ostrava - Přívoz IČ: 25857568 www.ovanet.cz
Odesílatelem této zprávy, resp. obchodního sdělení, je společnost OVANET a.s., se sídlem Hájkova 1100/13, Přívoz, 702 00 Ostrava, IČ: 25857568, zapsaná v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ostravě, spisová značka B 2335. Obchodní sdělení bylo zasláno na Vaši e-mailovou adresu a to na základě Vašeho souhlasu nebo oprávněného zájmu odesílatele. OVANET a.s. zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s legislativními předpisy, bližší informace jsou uvedeny zde.