OVANETí newsletter 05/2022

Navrhneme vám kvalitní bezpečnostní systém

Záznamy z kamerového systému budete mít jednoduše k dispozici na Vašem počítači nebo mobilním zařízení. Kamerový systém je pro nás komplexní služba. Systém navrhneme na míru Vašim požadavkům, postaráme se o jeho naprojektování, instalaci a provoz. I nadále Vám budeme nablízku v případě Vašich požadavků na jeho rozvoj nebo rozšíření.

Číst více

Seznamte se s novými audio možnostmi

Víte, že můžete doplnit Váš kamerový systém o vysoce kvalitní síťové audio zařízení, a ještě více tak zabezpečit Vaše prostory?

Síťové kamery mají mnoho předností a výhod. Zabudování síťového audia je efektivní a několikanásobně Vám vrátí náklady do něj vynaložené. Předejdete nepříjemnostem a výdajům spojených s poškozením zařízení, krádežemi nebo neplánovanými prostoji. Přidání audia do systému pozvedne Vaše zabezpečení na vyšší úroveň. Rozdělení systému na zóny je snadné a získáte tak skvělou flexibilitu v různých připojených reproduktorech a kamerách. Audio zařízení Axis využívá otevřenou technologii, mezi jejíž výhody patří snadná instalace, uživatelsky přívětivý síťový bezpečnostní systém, pravidelně dostupné aktualizace.

Číst více

Bezpečnost provozu kamerového systému

Rádi byste měli kamerový systém, ale trápí vás legislativa s tímto spojená? Nebo naopak již používáte kamerový systém a nevíte si rady s dodržováním GDPR? Nevíte, jak ošetřit ochranu osobních údajů, jaké předpisy musíte splňovat? Pomůžeme Vám najít soulad bezpečnostního systému a ochrany osobních údajů. Poradíme Vám, na co si dát pozor a jaké jsou Vaše povinnosti. Pomůžeme Vám se zorientovat ve Vašich povinnostech správce, ve Vašich informačních povinnostech, lhůtách pro uchovávání dat, zabezpečení dat.

Číst více
OVANET a.s. Hájkova 1100/13, 702 00 Ostrava - Přívoz IČ: 25857568 www.ovanet.cz
Odesílatelem této zprávy, resp. obchodního sdělení, je společnost OVANET a.s., se sídlem Hájkova 1100/13, Přívoz, 702 00 Ostrava, IČ: 25857568, zapsaná v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ostravě, spisová značka B 2335. Obchodní sdělení bylo zasláno na Vaši e-mailovou adresu a to na základě Vašeho souhlasu nebo oprávněného zájmu odesílatele. OVANET a.s. zpracovává Vaše osobní údaje v souladu s legislativními předpisy, bližší informace jsou uvedeny zde.