Zajištění wifi připojení pro projekt eDoklady na úřadech v Ostravě

Líbí se vám to ?

Kontaktujte nás

Zajištění wifi připojení pro projekt eDoklady na úřadech v Ostravě

25.06.2024

OVANET se podílí na modernizaci veřejných služeb v rámci projektu eDoklady. Tento projekt vyžaduje spolehlivé a rychlé wifi připojení na úřadech, kde občané mohou snadno a efektivně vyřizovat své doklady.

Modernizace stávající infrastruktury

Cílem tohoto projektu je vylepšit a rozšířit stávající wifi připojení tak, aby bylo dosaženo dostatečného pokrytí a spolehlivosti v celém prostoru daného úřadu. To zahrnovalo nejen instalaci nových wifi zařízení, ale také optimalizaci stávající infrastruktury pro zajištění bezproblémového a rychlého přístupu k internetu.

Dosud jsme úspěšně dokončili instalaci a nastavení wifi připojení na šesti pracovištích v Ostravě – Magistrátě města Ostravy, na ulici Gorkého 2, kde se nachází oddělení občanských průkazů a cestovních dokladů, dále na odboru dopravně správních činností sídlící na ulici 30. dubna 635 a na městských úřadech Slezská Ostrava a Svinov.

Tato pracoviště nyní disponují kvalitním a stabilním připojením, které umožňuje hladký průběh práce jak pro zaměstnance úřadů, tak pro občany využívající jejich služby.

Plánované instalace

Kromě již dokončených pracovišť aktuálně pracujeme na dalších lokalitách, které jsou ve fázi obhlídek a instalačních příprav. Před samotnou instalací provádíme důkladné posouzení prostor, abychom mohli navrhnout optimální řešení pro každé pracoviště.

Závazek ke kvalitě

Naším cílem je poskytovat špičkové služby, které splňují specifické požadavky každého klienta. Věříme, že kvalitní wifi připojení je základem pro efektivní a moderní veřejnou správu. Proto dbáme na každý detail, od výběru nejlepších zařízení až po precizní instalaci a následnou údržbu.

Pokud máte jakékoliv dotazy nebo potřebujete více informací o našich službách, neváhejte nás kontaktovat. Jsme zde, abychom vám pomohli s vašimi projekty.