Jak fungují aplikace služby Senior taxi a Správy bytového fondu

Líbí se vám to ?

Kontaktujte nás

Jak fungují aplikace služby Senior taxi a Správy bytového fondu

30.05.2024

Službu Správy bytového fondu nebo Senior taxi nabízejí především větší městské obvody. My jsme pro ně vytvořili aplikaci, která sjednotí veškeré uživatelské požadavky na jedno kontaktní místo. Aplikace je integrovaná do známého prostředí Service Desku. Z toho důvodu je pro uživatele vysoce přívětivá a jednoduchá. Pro městské obvody zdarma.

Aplikaci přizpůsobíme na míru podle typu zákazníka. Kromě správy budov či vozového parku do něj lze přenést procesy z agendy personálního oddělení, administrativy a jiné. Pokud hledáte ten správný systém pro evidenci požadavků a úkolů, ať už od vašich zákazníků či zaměstnanců, poraďte se s námi. Navrhneme vám jednoduché řešení, snadno přizpůsobitelné Vašim potřebám. Vyměňte excelovské tabulky a nepřehledné emailování za jednoduché a snadno ovladatelné řešení. Získáte maximální přehled o všech požadavcích.

Pořád nevíte, co si pod tím vším představit? Podívejte se na naše produktová videa a zjistíte, jak efektivně fungující systém pro správu a evidenci požadavků vám nabízíme.